Valitse sivu

EKOPHARMA Helsinki – Kaunis ja terve iho suomalaisten marjojen voimalla.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellisiä siemenöljyjä. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA- tuotteissa on ihanat ja lempeät marjoista tulevat tuoksut. Mustaherukka-hoitolinja on viety äärimmilleen herkän ja allergisen ihon hoidossa. Mustaherukka-linjasta löytyvät myös täysin hajusteettomat tuotteet.

EKOPHARMA Helsinki- sarjasta löytyvät ihonhoito tuotteet jokaiselle ihotyypille.

  • TYRNI-linja, uudistaa ja kiinteyttää ihoa.
  • MUSTAHERUKKA-linja, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.
  • VADELMA-linja, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.
  • KARPALO-linja, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.
  • Sarjasta löytyvät ihonhoito tuotteet myös vartalolle, käsille ja jaloille sekä miehille.

 

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

www.naviter.fi