Valitse sivu

Tehokas kirkastus iholle Ekopharman ph-kuorinnalla!

Ekopharma ph-kuorinta on AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen happokuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia ja aknearpia.

Kuorintoja on kahta eri vahvuutta: miedompi ph 3-kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja ph 2-kuorinta, joka on tarkoitettu paikallisesti esim. hyperpigmentaation, aknen, aknearpien ja muiden paikallisten iho-ongelmien hoitoon. Ph-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat siten ihoa. Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat: maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute).

Hoidon aikana voi esiintyä pientä punoitusta ja pistelyä. Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ihon uudistuessa. Ihon kuorintaa tulee välttää parin viikon ajan. Kotihoitoon suositellaan rauhoittavia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita sekä kesäaikaan aurinkosuojallista päivävoidetta. Hoitoa suositellaan ihon lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 4 viikon välein ihotyypistä riippuen. Jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin myös yksi hoitokerta saa ihosi loistamaan kirkkaana.

Hoidon vasta-aiheita ovat rikkinäinen iho, Roaccutan-kuuri, herpes sekä raskaus.

VARAA AIKA

https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaluonnonlumo