Valitse sivu

Ekopharma – Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellisiä siemenöljyjä. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki Ekopharma tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. Ekopharma tuotteissa on ihanat ja lempeät marjoista tulevat tuoksut.

Ekopharma ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet jokaiselle ihotyypille.

  • Tyrni hoitaa ihon ikämuutoksia ja edistää uusiutumista
  • Herukka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa
  • Vadelma kosteuttaa ja täyteläistää ihoa
  • Karpalo hoitaa rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa
  • Mustikka on hajusteeton herkän ihon linja
  • Hilla hoitaa vartalon, käsien ja jalkojen ihoa
  • Sarjasta löytyvät ihonhoitotuotteet myös miehille

Ekopharma tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Ekopharma tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Ekopharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

 

VARAA AIKA

https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaluonnonlumo