Valitse sivu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bio Sculpture Evo on hellävarainen ja kynsiystävällinen tuotesarja!

UUTUUTENA Bio Sculpture kynsipidennykset!  Bio Sculpture vahvistaa ja pidentää luonnollista kynttä sitä vahingoittamatta. Pidennyksien tekemisessä/tippien kiinnittämisessä ei käytetä liimaa. Pidennykset poistetaan geelinpoistoaineella eli kynsiporaa ei käytetä.

Bio Sculpture pidennyksillä on monia etuja! Suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Pääosin tavoitteena onkin saada lopulta omat kynnet pitkiksi ja vahvoiksi, jolloin pidennyksiä ei enää tarvita! On myös mahdollista korjata pidennyksillä yksi tai useampi katkennut kynsi geelilakkauksen yhteydessä.

Bio Sculpture on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt kattavaa kehitystyötä ja luonut kauniin, kestävän sekä terveellisen kynsisarjan. Pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tuloksena Bio Sculpture on lanseerannut markkinoille uutuuden, kynsimarkkinat mullistavan, Evo Oxygenating Gel -tuotesarjan.

Evo sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen alla kynsi hengittää ja, sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa.

Tuotesarja on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Tuotteet ovat vegaanisia ja ainesosista yli 60% on orgaanisia.Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Evo antaa upean sekä korkeakiiltoisen lopputuloksen ja kynnet pysyvät kauniina jopa 3-6 viikkoa. Geelilakka poistetaan hellävaraisella poistoaineella.

VARAA AIKA

https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaluonnonlumo