Kulmien laminointi & Ripsien kestotaivutus

Helpotusta arjen keskelle

Kulmakarvojen laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.
Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu sokerilla tai pinseteillä.

Ripsien kestotaivutuksella saadaan ripsistä tummat, kaarevat sekä pidemmän ja tuuheamman näköiset.
Ripset taivutetaan ylöspäin aivan tyvestä taivutus- ja kiinnitysaineella sekä lopuksi kestovärjätään.

Ekopharma ph-kuorinta

Tehokas kirkastus iholle Ekopharman ph-kuorinnalla!

Ekopharma ph-kuorinta on AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen happokuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia ja aknearpia.

Kuorintoja on kahta eri vahvuutta: miedompi ph 3-kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja ph 2-kuorinta, joka on tarkoitettu paikallisesti esim. hyperpigmentaation, aknen, aknearpien ja muiden paikallisten iho-ongelmien hoitoon. Ph-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat siten ihoa. Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat: maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute).

Hoidon aikana voi esiintyä pientä punoitusta ja pistelyä. Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ihon uudistuessa. Ihon kuorintaa tulee välttää parin viikon ajan. Kotihoitoon suositellaan rauhoittavia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita sekä kesäaikaan aurinkosuojallista päivävoidetta. Hoitoa suositellaan ihon lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 4 viikon välein ihotyypistä riippuen. Jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin myös yksi hoitokerta saa ihosi loistamaan kirkkaana.

Hoidon vasta-aiheita ovat rikkinäinen iho, Roaccutan-kuuri, herpes sekä raskaus.

Timanttihionta

Kirkas, raikas ja elinvoimainen iho

Timanttihionnalla saavutetaan hyviä tuloksia useiden iho-ongelmien hoidossa. Timanttihionta tehdään laitteella, jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta jokaiselle asiakkaalle, ihotyypille ja ihonalueelle voidaan valita sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko ja epäpuhtaudet, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti.   Timanttihionta kiihdyttää ihon luonnollista uusiutumisprosessia, tuloksena kirkas, raikas ja elinvoimainen iho.

Timanttihiontaa käytetään:

  • Epäpuhtauksien poistamiseen, kuolleen ihosolukon poistamiseen
  • Aknearpien tasoittamiseen, turvotuksen vähentämiseen
  • Ihon elastisuuden parantamiseen, juonteiden tasoittamiseen
  • Ihon värin tasoittamiseen ja kirkastamiseen
  • Ihon luontaisen uusiutumisprosessin kiihdyttämiseen ja hoitoaineiden imeytymisen tehostamiseen

Hoidon jälkeen:

  • Suojaa ja kosteuta ihoa hyvin
  • On syytä välttää auringon UV-säteilylle altistumista
  • Käytä kasvojen puhdistuksen yhteydessä kylmää vettä
  • Meikkiä voi käyttää 4 tunnin päästä hoidosta. Puhtaat mineraalimeikit on suositeltavimpia
  • Vältä saunaa ja kuumia tiloja reilun viikon ajan

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat hoitotulokset, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.

VARAA AIKA

https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaluonnonlumo

 

Kasvohoidot

Kasvohoito juuri sinun ihollesi

Kasvohoidossa ihoasi hoidetaan sen hetkisen tarpeen mukaan. Samalla kun ihosi saa hoitoa, voidaan kasvohoitoon yhdistää hemmottelua ja rentoutusta. Joskus ihosi voi vaatia myös tehokasta puhdistusta. Autan sinua löytämään ihollesi sopivan hoidon.

Perusihonpuhdistuksissa käytän ultraäänipuhdistuslaitetta ja tarpeen mukaan mekaanista puhdistusta tai höyryä ja mekaanista puhdistusta. Puhdistus tavan valitsen asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.

Timanttihionnalla pystytään tehokkaasti puhdistamaan ihoa ja hoitamaan eri iho-ongelmia. Lisätietoja löydät sivupalkista.

Luonnonystävänä suosin hoidoissa suomalaista luonnonkosmetiikkaa. EKOPHARMA Helsinki- tuotteet ovat hoitoteholtaan erinomaisia ja hyvin siedettyjä, joten myös herkkäihoiset saavat apua ihonhoitoon.

Kuumakivihieronta

IMG_4041 (2)small1

Kuumakivihieronnalla syvä rentoutus

Kuumakivihieronnassa pääset nauttimaan lämmön ja hieronnan vaikutuksista. Lämmön ja hieronnan yhdistämisellä saadaan aikaan syvä ja pitkään kestävä rentoutus.

Kuumakivien lämmön avulla hieronnan vaikutukset saadaan menemään syvemmälle lihaksiin. Lämpökäsittely edistää verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä epäpuhtauksien poistumista kehosta.

Kuumakivihieronta tehdään basalttikivillä. Niiden pinta on sileä ja lämmönvaraamiskyky on korkea. Kivien mineraalit edistävät verenkiertoa ja rentouttavat lihaksia. Hieronnassa käytetään 100% luomuöljyä.