Valitse sivu

Olemme uuden tilanteen äärellä. Voimia kaikille ja tuetaan toisiamme. Ennen kaikkea pysytään terveinä!

💚 1. LUONNONLUMON AUKIOLOAJAT

Tällä hetkellä Luonnonlumo on normaalisti auki ajanvarauksilla, ellei toisin määrätä. Myymälän puolen aukioloajat löydät ajankohtaisista www.luonnonlumo.fi

💚 2. HOITOLAN HYGIENIA

Hoitolan hygieniasta huolehditaan aina tarkasti, mutta tilanteen vuoksi tarkkuutta lisätään entisestään (esim. kosketuspinnat). Hoitoon saapuessasi toivomme teiltä seuraavia asioita;

  • Pese kätesi kun tulet hoitoon. Olemme varautuneet desinfiointiaineeseen ja muihin hygieniatarvikkeisiin.
  • Huom! Suojaan myös itseni huolellisesti meidän molempien turvallisuuden takaamiseksi.

💚 3. POIKKEAVA PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

Peruutuksien 2h sääntö ei ole toistaiseksi voimassa, koska tilanteet muuttuvat nopeasti. Voit perua ajan soittamalla tai laittamalla viestiä 0401816330.

  • Jos olet kipeä, siirräthän hoitoasi tuonnemmaksi tai voit myös osta lahjakorttin kyseiseen hoitoon (lahjakortti voimassa vuoden). 
  • 👉🏻Lahjakortin osto auttaa Luonnonlumoa taloudellisesti erittäin haastavassa tilanteessa ja edesauttaa hoitolan toiminnan jatkumista. 
  • Vaihtoehtoisesti voit myös perua ajan.

💚 4. VANHENTUVA LAHJAKORTTI

Jos lahjakorttisi on menossa vanhaksi, ota yhteyttä numeroon 0401816330, niin sovitaan, että voit käyttää sen myöhemmin.

💚 5. TUE LUONNONLUMOA

Vallitseva tilanne on pienyrittäjille erittäin haastava. Siksi teidän asiakkaiden tuki on nyt todella kullanarvoista.

👉🏻Tilaamalla lahjakortin/lahjakortteja autat Luonnonlumoa selviämään näiden vaikeiden aikojen yli. 👉🏻Voit auttaa myös suosittelemalla hoitolaamme eteenpäin sekä jakamalla julkaisujamme somessa. Lämpimästi kiitos tuestanne 💕!

💚 6. LAHJAKORTIN TILAAMINEN

Voit tilata lahjakortin fyysisenä korttina tai sähköisessä muodossa koti sohvaltasi. Lähetän lahjakortin sovittuun osoitteeseen ilman postikuluja tai vaihtoehtoisesti sovittuun sähköpostiin.  Ilmainen lähetys voimassa toistaiseksi.

👉🏻Lahjakortit on voimassa VUODEN!

👉🏻Lahjakortit voit tilata www.luonnonlumo.fi.

👉🏻Tilaamalla lahjakortin autat Luonnolumoa selviämään vaikeiden aikojen yli.

💚 7. OTA YHTEYTTÄ

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse 0401816330 tai laita sähköpostia hoitola@luonnonlumo.fi. Pyrimme vastaamaan myös somekanavien kautta tuleviin kyselyihin.

Kiitos yrittäjäystävien ja asiakkaiden tuesta❤️

Terveisin Anne ja Siiri💚

ps.Ihanaa, jos pääset tulemaan hemmotteluun❤️